Δευτέρα - Παρασκευή - 8:00 - 14:00

Νέα Ανακοινώσεις

Νέα Ανακοινώσεις

Προμήθεια κι εγκατάσταση κερκίδων στο γήπεδο των Λιμνών

 
Ο Δήμος Άργους Μυκηνών διαμέσου του ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός και με την συμβολή του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Ιωάννη Ματζούνη θα παραδώσει ένα ακόμα σημαντικό έργο για την προαγωγή του αθλητισμού στον τόπο μας.
Σήμερα εγκρίθηκε από την οικονομική επιτροπή του Δήμου Άργους Μυκηνών η προγραμματική σύμβαση του έργου «Προμήθεια κι εγκατάσταση κερκίδων στο γήπεδο των Λιμνών» και ο Δήμος Άργους Μυκηνών αναλαμβάνει την υλοποίηση των βάσεων που θα τοποθετηθούν οι κερκίδες.
Ο συνολικός προϋπολογισμός για την εκτέλεση του ενταγμένου έργου 2017ΕΠ52600004 “Βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων Π.Ε. Αργολίδας”, και με την ένταξη νέου υποέργου (17ου) με τίτλο “Προμήθεια κερκίδων γηπέδου Λιμνών”, σύμφωνα με την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, ανέρχεται σε συνολικό προϋπολογισμό και πίστωση 30.000,00€. συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.
Ο Δήμος Άργους Μυκηνών αναλαμβάνει και φέρνει εις πέρας έργα πνοής για τον τόπο και αγωνίζεται πέρα και πάνω από κομματικές ή πολιτικές σκοπιμότητες για την αναβάθμιση του αθλητισμού.