Δευτέρα - Παρασκευή - 8:00 - 14:00

Νέα Ανακοινώσεις

Νέα Ανακοινώσεις

Αριθ. Πρωτ.: 723/2023

CPV: 75131100-4

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Το ΝΠΔΔ Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Αθλητισμού Δήμου Άργους Μυκηνών προκηρύσσει, ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό

Read more ...

Τι προβλέπει η ΚΥΑ.

Από το ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα & αθλητισμό γίνεται γνωστό πως επαναλειτουργεί το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ), όπως προβλέπεται από την Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. ΦΕΚ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 2158: «Έκτακτα μέτρα

Read more ...

Το ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός σας ενημερώνει πως η έναρξη λειτουργίας του Κλειστού Κολυμβητηρίου Άργους θα γίνει στις 17 Ιανουαρίου ημέρα Δευτέρα, λόγω των ελέγχων ασφαλείας που θα διενεργηθούν με το τέλος των εργασιών της ετήσιας συντήρησης.

 

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Άργους σας ενημερώνει ότι για τη Χειμερινή περίοδο 2021-22 θα λειτουργήσουν τα παρακάτω προγράμματα και οι αντίστοιχες ζώνες.
• Baby Swim / Ηλικιών 4-6
• Εκμάθηση παιδικό αρχάριων
• Εκμάθηση παιδικό προχωρημένων
• Ενηλίκων άθληση
• Ενηλίκων εκμάθηση
• Ενηλίκων αποκατάσταση

Read more ...

Από το ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα & αθλητισμό γίνεται γνωστό πως επαναλειτουργεί το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ), όπως προβλέπεται από την Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ.50907/2021, ΦΕΚ 3793/Β/13-8-2021: «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας.

Read more ...

Για τις ημέρες των εορτών του Πάσχα και της Εργατικής Πρωτομαγιάς το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους θα είναι κλειστό από τη Μεγάλη Πέμπτη 29/4 15:00 έως και τη Τρίτη 4/5.

Το ΔΑΚ Άργους θα λειτουργήσει πάλι από τη Τετάρτη 5/5 με το παρακάτω ωράριο.

Read more ...Στην προσπάθεια για αποσυμπίεση των Αθλητών και του Αθλούμενου κοινού και με βάση την αλλαγή της Θερινή ώρας, οι εγκαταστάσεις του Στίβου του ΔΑΚ Άργους (μόνο) θα λειτουργήσουν με νέο ωράριο, όπως ενημερώνει το ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός.

Read more ...

Μετα από τη παράταση του Σκληρού Lock Down για την Περιφέρεια Αργολίδος με περιορισμό των μετακινήσεων από 18:00 έως 05:00 οι εγκαταστάσεις του Στίβου του ΔΑΚ Άργους θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα 18/1 Εως τη Δευτέρα 25/1 με ωράριο λειτουργίας από 08:00 έως 17:30.

Μετα από τις ανακοινώσεις του Yφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά για ολικό Lockdown στη περιοχή της Αργολίδας και περιορισμός των μετακινήσεων από 18:00 έως 05:00 οι εγκαταστάσεις του Στίβου του ΔΑΚ Άργους θα λειτουργήσουν από τη Πέμπτη 14/1 Εως τη Δευτέρα 18/1 με ωράριο λειτουργίας από 08:00 έως 17:30.
Τη Κυριακή 17/1 το ΔΑΚ Άργους θα παραμείνει κλειστό λογω επικινδύνων καιρικών φαινομένων που θα πλήξουν την περιοχή μας (πιθανή Χιονόπτωση) για τη προστασία των αθλητών και του αθλούμενου κοινού.


Μετα από τις ανακοινώσεις του Yφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά για ένταξη της Αργολίδας στις περιοχές πολύ αυξημένου κίνδυνου "βαθύ κόκκινο" και περιορισμός των μετακινήσεων από 19:00 έως 05:00 οι

Read more ...

 
Ο Δήμος Άργους Μυκηνών διαμέσου του ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός και με την συμβολή του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού κ. Ιωάννη Ματζούνη θα παραδώσει ένα ακόμα σημαντικό έργο για την προαγωγή του αθλητισμού στον τόπο μας.
Read more ...

Προχωράμε δυναμικά βελτιώνοντας, με ολική επισπορά και επιχωμάτωση, το γήπεδο του Κουτσοποδίου με το τεχνικό τμήμα του Νομικού Προσώπου. Μπράβο στα παιδιά του τμήματος που δούλεψαν μέχρι αργά για να ολοκληρωθεί η διαδικασία!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εκ μέρους της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, διευκρινίζονται τα εξής σε σχέση με τα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν από 07.11.2020 έως 30.11.2020 με βάση την ΚΥΑ της 6.11.2020 με θέμα «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από το Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2020 έως και τη Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020»

Read more ...

Αναστέλλεται η λειτουργία των ΚΑΠΗ

Σύμφωνα με τα νεα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του Κοροναιού στην χώρα ανακοινώνουμε πως αναστέλλεται η λειτουργία των  ΚΑΠΗ σε όλο τον Δήμο Άργους Μυκηνών για 4 εβδομάδες.